Hvorfor fungerer dynamisk cupping bedre end traditionel statisk cupping?

Hvorfor fungerer dynamisk cupping bedre end traditionel statisk cupping?

I dag bliver cupping behandling mere og mere populært. Kort fortalt er cupping en behandlingsform, der ved brug af forskellige metoder fjerner luften i koppen for at danne et undertryk, som får kopperne til at suge sig fast på huden. Under denne proces forårsager cupping en dyb bindevævsmassage, fremmer lokal blodcirkulation og opnår derfor virkningerne af smertereduktion.

Klassificering af Cupping

Med hensyn til hovedkategorier kan cupping-terapi klassificeres i to hovedtyper - tør cupping og våd cupping. Sammenlignet med førstnævnte er våd cupping (som involverer medicinsk blødning) mere traumatisk, og derfor er den mindre populær end tør cupping. Generelt kan tør cupping også klassificeres i 3 typer --- stationær cupping, glide cupping og flash cupping. De to sidstnævnte teknikker kræver mere faglige færdigheder, så de fleste fysiske klinikker tilbyder ikke denne behandling til deres klienter.

 

Stationær cupping

Som navnet antyder, betyder stationær cupping, at kopperne bliver fikseret på stederne i et par minutter efter de er blevet suget fast. For at undgå at skade huden, er det vigtigt, at jo stærkere suge- og trækkraften er (jo stærkere suge- og trækkraften skal være), jo mindre skal behandlingstiden være.

 

Flash cupping

For at udføre flash cupping skal terapeuter straks trække koppen op efter at den har fastgjort sig til huden, og gentage denne proces et par gange, indtil huden rødmer. Flash cupping er mere skånsomt og mindre sårende sammenlignet med stationær cupping på grund af vekslen mellem sug og udløsning, så det er velegnet til personer med et svagt helbred. 

 

Glide cupping

Nogle behandlere tilbyder også glidecupping massage. Til denne teknik vil kopperne blive flyttet langs muskelvævet, lidt ligesom hvis man gav massage med en kop. Forskellen er, at massage sker ved hjælp af tryk, mens glidecupping udføres ved hjælp af undertryk, som "ødelægger" blodkapillæren der behjælper affaldsstofferne til at blive udstødt hurtigere.

Cupping behandling

 

Dynamisk cupping

Dynamisk cupping-teknologi kombinerer traditionel cupping behandling med avancerede teknologier. Gennem processen med rytmisk vekslen mellem sug og frigivelse ville blodcirkulationen fremskyndes, og restitutionsprocessen ville blive hurtigere. Til en vis grad ligner dynamisk cupping, flash cupping. Forskellen er, at sidstnævnte fjerner kopperne og derfor afbryder cuppingen for at frigive lokalområdet, hvorimod førstnævnte mindsker sugegraden til en vis grad uden helt at afbryde sugeprocessen. I modsætning til kontinuerlig cupping gør den dynamiske cupping dig ikke kun mindre ondt, men har også en mere signifikant effekt på stimulering af de subkutane nerver (nerver der er placeret i bindevævet) og fremskynder derved processen ved at løsne op i de spændte muskler samt ved at reducere smerter og ømhed.

Erfarne cupping-terapeuter har til formål at forbedre flash-cupping-teknikken for at minimere afbrydelsen mellem sugning og udløsning, dog kan selve afbrydelsen aldrig elimineres. Dette er begrænsningen ved den traditionelle cupping-teknik. I dag findes der elektroniske cupping-maskiner, der bruger programmer til at styre cupping-processen, hvilket kan øge effektiviteten af ​​den dynamiske vekslen til det yderste. 

Som et af markedet absolut bedste produkterer er vores Recoup X Achedaway Pro Cupper sådan en smart enhed, som tilbyder en dynamisk cupping-funktion, der giver 5 forskellige cupping-tilstande af dynamisk sugning. Du vil opleve at din blodcirkulation øges hurtigere til cupping-områderne, og derfor fremskynder restitutionen. Enheden tilbyder også app-kontrol via din smartphone, hvilket betyder, at brugere kan skifte intensitetsniveauer under cuppingen for at tilpasse deres egne behov baseret på deres aktuelle fysiske tilstand.

Der er ikke noget mere behageligt end at få en god omgang cupping behandling hjemme i sengen eller på sofaen. Med blot nogle enkle tryk på din mobiltelefon får du på en super ubesværet måde en dejlig behandling, fuldstændig ligesom at have en erfaren terapeut i eget hjem.

Cupping recoup

ANDRE KIGGEDE PÅ

SMART CUPPING

Recoup Pro Cupper

Cupping massage 1-pack Cupping massage 1-pack
Cupping massage 1-pack 1.299,00 kr
Læs mere om Recoup Pro Cupper her
Recoup cupping Cupping massage 2 pack
Cupping massage 2 pack 2.399,00 kr
Recoup x Achedaway Pro Cupper

Gratis Fragt

Vi tilbyder altid vores kunder gratis fragt med Postnord eller Bring i hele Danmark

100% Tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder vores kunder 100% tilfredshedsgaranti - kvit og frit.

Sikker Betaling

Betal sikkert med Visa/Mastercard, Mobilepay, Anyday, Viabill og PayPal

Dansk Iværksætteri

4,6 / 5 på Trustpilot