10 fede fordele ved din nye massagepistol

Massagepistol Recoup

Fordele du (måske) ikke er klar over ved brug af vores massagepistoler

Massagepistoler er en af ​​de seneste innovationer lavet til muskelgendannelsesprocessen, og siden dens opfindelse i 2008 er den vokset til at blive et yndet værktøj for mange atleter i verden, der ønsker at tage ansvar for deres muskelterapi og restitutionsproces.

En massagepistol er kendt for at give de samme resultater som en dybvævsmassage. Skønheden ved dette er, at du kan få alle fordelene inden for få minutter uanset tid og sted. Det gør det nemmere for de fleste mennesker at styrke deres helbred, uanset om de er idrætsudøvere, amatører eller bare er fitnesselskere.

Massagepistoler har været i høj efterspørgsel i de senere år, hvilket kun kan spores til de mange fordele, de har at tilbyde. Alt fra at lindre ømhed og smerter til at øge blodcirkulation. Værd at bemærke er, at en massagepistol også hjælper med at forkorte restitutionstiden. 

Nedenfor er de 10 bedste fordele ved en massagepistol, som du bør kende:

  1. Sportspræstationer, skadesforebyggelse og restitution

 Perkussiv massage leveret af en massagepistol hjælper med at forbedre muskelsammentrækningen, hvilket resulterer i forlængelse og styrkelse af muskler og fascie væv. At gøre massageterapi til en del af din livsstil og rutine efter træning er en fantastisk måde at lindre stress på. Hovedformålet med en massage er, at hjælpe med at slappe af i musklerne og lindre spændinger i kroppen, hvilket ville hjælpe med at forkorte muskelrestitutionstiden mellem træningspas, da affaldsstoffer konstant fjernes for at tillade musklerne at være toptunet inden for kortest mulige tid.

For hver dybvævsmassage med massagepistolen frigives væsker og spændinger i de dybe muskler, og dette resulterer i forbedret cirkulation, da blodet og vævscellerne udveksler stoffer, som hjælper med at booste vævsmetabolismen. Tilførslen af ​​næringsstoffer og ilt er også forbedret på grund af massagen, hvilket øger blodcirkulationen i hele kroppen. Det hjælper også med at forhindre overtræning på grund af den beroligende effekt, det har på nervesystemet. Det heler og forhindrer skader, da den forbedrede cirkulation hjælper med at nedbryde sammenvoksninger, og den øgede produktion af næringsstoffer og væsker kan hjælpe med hurtig vævsreparation.

Sportspræstationen er også forbedret, da massagepistolerne er med til at øge kraften og ydeevnen, hvilket gør musklerne mere fleksible og effektive.

Massagepistol

 

  1. Avanceret vibrationshelbredelse og kraftfuld smertelindring

Vibrationshealing er en form for healing, der er baseret på vibrationer og subtile energier, uden nogen afhængighed af andre healingssystemer. Den er baseret på hver persons unikke energifelt og er kendt for at være effektiv. Interessant nok giver en massagepistol den samme fordel, da den afgiver vibrationer dybt ind i musklen ved at bruge "percussive therapy"-teknikken. Vibrationerne fra massagen hjælper med at forbedre blod- og lymfecirkulationen rundt i kroppen, hvilket hjælper med at producere mere ilt og næringsstoffer i musklerne. Resultatet af dette er hurtig restitution, forbedret bevægelsesområde, smertelindring og lindring af muskeltræthed og ømhed. Smerter i nakke, skuldre og lænd kan nemt lindres med den avancerede vibrerende effekt fra massagepistoler. 

 

  1. Rehabilitering

Massage er kendt for at være en af ​​de mest effektive former for skadesrehabiliteringsterapi, da den ikke kun fremskynder restitutionsprocessen, men også forhindrer genskade. Massagepistoler fungerer som et supplement til standardrehabiliteringsprocessen for skader og tilskynder til heling og genopretning af svækkede muskler på grund af traumer eller sygdom. Forbedret cirkulation i muskler og fascie væv hjælper de skadede områder til at blive mere fleksible og hele inden for kort ti

Bindevævsmassage
  1. Frigiv mælkesyre

Mælkesyre dannes, når iltniveauet i kroppen er lavt. Kroppen begynder herved at kompensere for det lave iltniveau ved at omdanne nydannet laktat til energi. Dette sker ofte under intens træning, og mælkesyren har en tendens til at opbygge sig i blodbanen hurtigere, end den kan brænde af. Dette kan få dig til at føle udmattelse, kvalme og krampefornemmelser i dine muskler. En massagepistol kan vende dette, da det hjælper med frigivelsen af ​​mælkesyre og andre toksiner fra musklerne til omgivende væv. Dette vil være med til at mindske risikoen for muskelømhed, der ofte kommer efter en længerevarende anstrengelse på grund af mælkesyreophobning.

 

  1. Øger blod- og lymfeflow

Massagepistoler giver dybvævsmassage, som øger blodgennemstrømningen og stimulerer de nervereceptorer, der er ansvarlige for at udvide blodkarrene. Lymfen arbejder på at fjerne affald og toksiner fra kropsvævet, og flowet styres af muskelsammentrækninger; det betyder, at mindre aktive mennesker måske ikke stimulerer nok lymfecirkulation, mens meget aktive mennesker måske samler for meget af det. Dette kan resultere i lymfødem, hvis det ikke kontrolleres. Men med en massagepistol kan du skabe en balance, da det er med til at forbedre cirkulationen i hele lymfesystemet.

 

  1. Aktivere nervesystemet og musklerne

Nervesystemet stimulerer og regulerer musklernes aktivitet og vedligeholder kroppens homøostase. For hver aktivitet på musklerne får nervesystemet besked. Massagepistoler hjælper med at stimulere receptorerne i det sympatiske nervesystem, hvilket forårsager vasodilatation i hud og muskler, og derved frigøres spændinger og hjælper musklerne med at slappe af, samtidig med at mobiliteten forbedres.

 

  1. Lindrer muskelspasmer og stivhed

Massagepistoler kan hjælpe med at lindre muskelspasmer og stivhed, der kan opstå fra en intens træning. Muskelspasmen fører ofte til iskæmi i musklerne, hvilket betyder, at musklen mangler ordentlig blodgennemstrømning. Dette kan resultere i spasmer, der er smertefulde at røre ved. Massagepistolen virker ved at lægge pres på muskler, sener og ledbånd for at hjælpe dem med at blive afslappede og derved reducere spasmer og smertefulde sammentrækninger

  

  1. Bryder arvæv op

Arvæv består af kollagenfibre, der hjælper med reparationen af ​​beskadigede fibre i kroppen. Vævenes elasticitet står dog ikke mål med kroppens naturlige muskelvæv. Massagepistoler giver dybvævsmassage, som vil hjælpe med at nedbryde disse arvæv og derved lindre smerter og lindre restriktioner. Du kan bruge massagepistoler ikke kun til sportsskader, men også til arvæv efter operationen. 

 

  1. Forbedre rækkevidden af ​​bevægelse hurtigt

Massagepistoler virker på muskler, bindevæv, sener, ledbånd og led, som alle arbejder sammen for at hjælpe mobiliteten. Med den konsekvente brug af massagepistoler vil leddene være mere fleksible og mindre tilbøjelige til forstrækninger og forstuvninger. De afslappede muskler, fascievæv og forbedret blodcirkulation arbejder sammen for at forbedre kroppens fleksibilitet og bevægelighed. Forbedret bevægelsesområde ville derefter resultere i yderligere fordele, såsom forbedring af atletisk præstation, forbedret stimulering af kroppens naturlige smøremidler, for at hjælpe med at holde kroppen fleksibel.

 

  1. Wellness-fordele

Der er mange andre sundhedsmæssige fordele ved massagepistoler udover at slappe af i musklerne og lindre smerter. Dette inkluderer øget mobilitet, forbedret søvn og forbedret immunitet. Det kan også være nyttigt for depression og angst, fibromyalgi, fordøjelsessygdomme og stressrelateret søvnløshed.

 

Konklusion

Vi bliver alle stressede af dagligdagens aktiviteter. Men undladelse af at håndtere denne stress korrekt kan skade dit helbred over tid. En massagepistol kan være et hack til succesfuldt at håndtere stress inden for den kortest mulige tid, på den mest velegnede måde, mens man opnår mange andre fordele forbundet med brug af en massagepistol.

Gratis Fragt

Vi tilbyder altid vores kunder gratis fragt med Postnord eller Bring i hele Danmark

100% Tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder vores kunder 100% tilfredshedsgaranti - kvit og frit.

Sikker Betaling

Betal sikkert med Visa/Mastercard, Mobilepay, Anyday, Viabill og PayPal

Dansk Iværksætteri

4,6 / 5 på Trustpilot