Refund policy

Du skal kontakte os på mail, ellers kan vi ikke behandle din refundering. Kontakt os på Support@recoup.dk (under siden "Kontakt Os")

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret):

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Recoup.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din varer.

Du skal inden 14 dage fra varemodtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved Support@recoup.dk
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Det er ikke muligt at fortryde, ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet varen bliver leveret til dig.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;
- du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses - eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, returneres det beløb du har indbetalt til os naturligvis. I tilfælde af en værdiforringelse, som du, som køber hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget en meddelelse om din fortrydelse. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved det oprindelige køb, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

2 års reklamationsret:
Hvis din vare leveres beskadiget eller ikke fungerer korrekt, så tilbyder vi 2 års reklamationsret for alle produkter. Vi forbeholder, os retten til at afvise hvis skaden er selvforskyldt; Skriv en E-mail til os: Support@recoup.dk

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller faktura.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 
Recoup I/S

Tøndergade 11, 2

1752 København V

Gratis Fragt

Vi tilbyder altid vores kunder gratis fragt med Postnord eller Bring i hele Danmark

100% Tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder vores kunder 100% tilfredshedsgaranti - kvit og frit.

Sikker Betaling

Betal sikkert med Visa/Mastercard, Mobilepay, Anyday, Viabill og PayPal

Dansk Iværksætteri

4,6 / 5 på Trustpilot