100% tilfredshedsgaranti

Hos Recoup, lever vi af vores glade kunder og vi stræber efter at give vores kunder den bedste oplevelse, hver eneste gang!

Vi ved, at vi har unikke produkter, og det er derfor med stolthed, at vi kan tilbyde vores 100% tilfredshedsgaranti. Prøv vores produkter i 7 dage kvit og frit!

Sådan gør du krav på dine penge: 

1. Hvis du ikke er helt tilfreds med ydelsen af ​​vores produkt, kan du e-maile vores kundeservice på support@recoup.dk herom.

2. Når det er godkendt, skal du returnere vores produkt via en sporbar posttjeneste, maks 14 dage fra købsdatoen til den adresse, der er angivet af vores kundeservice. 

3. Produktet skal være i samme stand, som da du købte det. Det skal være rent og uden tegn på slid. Desuden skal alt tilbehør, som fulgte med, returneres sammen med produktet, samt at produktet leveres tilbage i originalemballagen

4. Hvis produktet ikke virker optimalt og det er selvforskyldt, dækker vores 100% tilfredshedsgarani ikke. Reelle portoomkostninger til afsendelse og returnering af vores produkter, er kundens fulde ansvar og tilbagebetales ikke. 

5. Når produktet er returneret, refunderes produktets købspris til dig.

 

Ofte stillede spørgsmål

Gratis Fragt

Vi tilbyder altid vores kunder gratis fragt med Postnord eller Bring i hele Danmark

100% Tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder vores kunder 100% tilfredshedsgaranti - kvit og frit.

Sikker Betaling

Betal sikkert med Visa/Mastercard, Mobilepay, Anyday, Viabill og PayPal

Dansk Iværksætteri

4,6 / 5 på Trustpilot