Oplysninger om Recoup I/S

Recoup I/S

Tøndergade 11

DK-1752 København V

CVR: DK42631876

E-mail: support@recoup.dk

Telefon: 29851141

Information om bestilling 

Når du har gennemført din ordre, sendes en ordrebekræftelse til din e-mail-adresse. I bekræftelsen finder du alle oplysninger om produkter, priser, fakturering og leveringsadresse. Hvis der er noget galt med ordren, skal du straks kontakte os på vores e-mail til support@recoup.dk. Du skal være 18 år eller have en værges godkendelse, når du bestiller varer. Ordrebekræftelsen sendes altid automatisk til kundens specificerede e-mail, efter at ordren er afgivet, og på denne måde sikrer du, at informationen også når kunden.

Information om levering

Hos Recoup har vi gratis fragt.

Pakken bliver enten leveret direkte til dit hjem eller til nærmeste pakkeboks via enten Post Nord, GLS eller DAO. Det vil tage mellem 1-4 leveringsdage. 

Hvis levering til dit hjem ikke er muligt, vil pakken blive afleveret ved nærmeste pakkeshop - modtageren modtager en SMS/Mail om, hvor pakken kan afhentes.

Pakken kan også findes via tracking nummeret som man modtager i sin leveringsmail. 

Hvis du har spørgsmål så henvend dig på support@recoup.dk

Information om bestilling og betaling

Recoup.dk er åben 24 timer i døgnet, og du har derfor altid mulighed for at handle hos os. Det kan til tider ske, at vi lukker vores butik på grund af vedligeholdelse. Du kan kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig. 

Eventuelle ekstra betalinger/gebyrer for eksempelvis fragt vil tydelige og blive udregnet, inden du er klar til betale.
Når du er klar til at bestille dine varer, klikker du på ”gå til kassen”, hvor du indtaster dit navn, adresse, e-mail, tlf.nr., vælger din foretrukne leveringsform, og indtaster dine betalingsoplysninger.

Du har mulighed for at ændre indholdet i indkøbskurven helt frem til, bekræftelsen af dit køb. Købet bekræftes ved at trykke på knappen ”Betal nu”. 

Når du har gennemført din ordre, sendes en ordrebekræftelse til din e-mail-adresse. I bekræftelsen finder du alle oplysninger om produkter, priser, fakturering og leveringsadresse. Hvis der er noget galt med ordren, skal du straks kontakte os på vores e-mail til support@recoup.dk. Du skal være 18 år eller have en værges godkendelse, når du bestiller varer. Ordrebekræftelsen sendes altid automatisk til kundens specificerede e-mail, efter at ordren er afgivet, og på denne måde sikrer du, at informationen også når kunden.

Du kan betale med VISA, MasterCard, Google pay, Apple Pay, og Paypal.

Beløbet hæves først når varen er sendt fra vores lager, og købet er 100% gennemført. 

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser, og derfor gør vi opmærksom på, at priserne kan skifte uden varsel.

Bemærk at der kan komme told og afgifter, hvis din ordre skal leveres i udlandet. Disse udgifter skal du selv betale for. Toldreglerne varierer meget fra land til land, så kontakt dine lokale toldmyndigheder, hvis du er i tvivl.

Information om refusion

Du skal kontakte os på mail, ellers kan vi ikke behandle din refundering. Kontakt os på Support@recoup.dk (under siden "Kontakt Os")

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret):

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Recoup.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din varer.

Du skal inden 14 dage fra varemodtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved Support@recoup.dk
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Det er ikke muligt at fortryde, ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.recoup.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet varen bliver leveret til dig.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;
- du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses - eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, returneres det beløb du har indbetalt til os naturligvis. I tilfælde af en værdiforringelse, som du, som køber hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget en meddelelse om din fortrydelse. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved det oprindelige køb, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

2 års reklamationsret:
Hvis din vare leveres beskadiget eller ikke fungerer korrekt, så tilbyder vi 2 års reklamationsret for alle produkter. Vi forbeholder, os retten til at afvise hvis skaden er selvforskyldt; Skriv en E-mail til os: Support@recoup.dk

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller faktura.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 
Recoup I/S

Tøndergade 11, 2

1752 København V

 

Information om personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang har forbindelse til dig. Når du benytter vores hjemmeside, samler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker ved alm. tilgang af indhold, tilmelding af vores nyhedsbrev, deltagelse i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, eller hvis du foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, mobiltelefon eller enhed. Dit IP-nummer, din geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på og interesserer dig for. I det omfang du giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved et køb.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Dine personoplysninger er registreres hos Recoup I/S i 5 år. Herefter vil dine oplysninger blive slettet.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forværret, falder i en uvedkommende tredjepart hænder, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Videregivelse af oplysninger                                                             

Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder være nødvendigt at videregive oplysninger til retslige myndigheder, i henhold til lovgivningen. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel eller lignende.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger benyttes. Ydermere kan du tilbagekalde dit samtykke om, at dine personoplysninger bliver behandlet.

Hvis de oplysninger, der bliver behandlet om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse angående dette kan ske til: [Support@recoup.dk]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage direkte kontakt til Datatilsynet.

Ofte stillede spørgsmål

Gratis Fragt

Vi tilbyder altid vores kunder gratis fragt med Postnord eller Bring i hele Danmark

100% Tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder vores kunder 100% tilfredshedsgaranti - kvit og frit.

Sikker Betaling

Betal sikkert med Visa/Mastercard, Mobilepay, Anyday, Viabill og PayPal

Dansk Iværksætteri

4,6 / 5 på Trustpilot